Ο χώρος της Υγείας είναι εξαιρετικά ευαίσθητος, αλλά ταυτόχρονα περίπλοκος και συχνά χαώδης!
Γνωρίζω πολύ καλά πως το παραμικρό πρόβλημα υγείας, από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σοβαρό, αποτελεί για τον ασθενή σημείο αναφοράς στη ζωή του μέχρι να βρει τον τρόπο να το λύσει. Έτσι, οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε δίπλα στον ασθενή από την πρώτη στιγμή που θα εκδηλωθεί ένα πρόβλημα ή θα υποψιασθεί κάτι, ώστε να λάβει σε κάθε φάση την απαραίτητη καθοδήγηση. Δεν αρκεί ένα ραντεβού με το γιατρό για να λύσει το θέμα. Πρέπει να αισθάνεται ότι ανά πάσα στιγμή θα έχει αρωγούς σε θέματα ιατρικά, διαδικαστικά, ασφαλιστικά στη διάρκεια της μικρής ή μεγάλης περιπέτειας της υγείας του.

Ξεκινώντας από το βασικό τηλεφώνημα στο γιατρό ή στη γραμματεία ξεκινάει μια προσπάθεια εξυπηρέτησης, ώστε όλα να γίνουν απλούστερα και ταχύτερα. Κάθε εκκρεμότητα υγείας αυξάνει το άγχος και αλλοιώνει την ποιότητα ζωής μας. Έχοντα δίπλα μας τους κατάλληλους ανθρώπους, όλα γίνονται καλύτερα και σωστότερα.

Γι΄αυτό καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας, χρησιμοποιήστε e-mail ή Viber ή WhatsApp για να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και για όλα τα άλλα αφήστε μας να σας διευκολύνουμε.